Uued tuuled/News

Helmeneiu ehted on nüüdsest müügil Tõstamaa mõisas ja Haapsalus Rannarootsi keskuses Pärli nimelises poes.

IMG_0031

 

Veel üks uudis. Helmeneid võtab aja maha ja mõnda aega valitseb siin blogis vaikus. On suvi ja akude laadimise ning uute ideede ammutamise aeg. On uute väljakutsete ja enese proovilepaneku aeg. Esilehel olev contact nupp töötab ja sealtkaudu saab minuga ühendust kindlasti. Ilusat jätkuvat suve ja uute kohtumisteni 🙂

Now you can buy Helmeneid.ee jewelry from Tõstamaa manor and from a shop called Pärl located in Rannarootsi Center in Haapsalu. Helmeneid.ee is taking some time off and I won’t be posting and sharing pictures here for awhile. Partly because it’s summer and I want to recharge my batteries and hunt for new ideas. Partly because I’m facing new challenges in my career and I want to focuse on that. Contact button still works on the front page and you can reach by writing me a letter. Have a nice summer and see you soon everybody! 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga