Vene spiraal/Russian Spiral

Helmeneid on taas ametis ja tegutseb usinalt ehete ning helmeste rindel 🙂 Teen jälle seda, mida ma üle kõige armastan teha ja see teeb meele rõõmsaks!

Offthebeadedpath on ikka üks väga kihvt koht ja Youtube’s Kelly videoid vaadata on lihtsalt lust. Olin ühe kaelakeega nati jännis ja Kelly video vene spiraalist aitas mind hädast välja. Lihtne teha ja tulemus on väga kaunis.

Selle õpetuse järgi valmis kaelakee. Materjalid: 11/0 valged seemnehelmed, 15/0 hematiit seemnehelmed, 15/0 matid valged seemnehelmed, 8/0 hematiit seemnehelmed, 8/0 valged seemnehelmed, hõbedane kinnitus ja Fireline.

Kaelakee tuli tõsiselt ilus ja inimene, kellele see läks, jäi tulemusega väga rahule. Mis veel tahta! Plaanin midagi uut sama tehnikat kasutades veel teha, sest helmeid saab mustris muuta 🙂

Helmeneid is back and ready for action. I’m once again doing stuff that I love to do and that is awesome! 🙂

Kelly from OffTheBeadedPath is  really an amazing woman and her videos are very helpful. I was struggling with a necklace and her video about russian spiral hepled me out. Easy to learn and the outcome is very beautiful.

I made a necklace for a certain person  and she was really happy with the final result. I used Fireline, 11/0 white seed beads, 15/0 hematite seed beads,15/0 matte white seed beads, 8/0 hematite seed beads, 8/0 white seed beads and a silver clasp.

I love this stitch and I plan to make more spirals using russian spiral because it’s fun 🙂

 

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga