Lisanditega Tensa helmed

Eestimaal paugub kõva pakane ja unistused suvest ning soojast ilmast on vist pea kõikide peas kajamas. Vähemalt mina unistan küll soojast ja päikesest ning sellest, et saaksin enda ehteid kanda avalikult 😛

Eelmise aasta detsembris valmistusin hoolega üheks laadaks ja selle käigus tuli idee Tensa helmestele midagi juurde pookida. Leidsin netist ägeda pallikese tegemise õpetuse ja asusin nokitsema. Tegin pallikesi kohe mitut värvi, et oleks mille vahel valida ja uudistada. Mulle endale meeldib kui on valikut värvide ja ehete osas, et asju saaks kokku miksida ja tulemus peab jääma kaunis. Sellised kõrvarõngad said valmis:

Materjalid: erinevat värvi 6 mm helmed, erinevat värvi 11/0 seemnehelmed, erinevat värvi niit, Tensa helmed, erinevat värvi ehtenõelad, kõrvarõnga konksud ja ehtedetailid.

Mulle endale meeldivad kõige rohkem valgete Tensadega kõrvarõngad. Imekaunid, naiselikud ja kevade ootust täis 🙂

It has been very cold in Estonia for two weeks now and it’s really hard on me. I wish I could be somewhere warm and sunny but it’s not gonna happen any time soon. So anything that remindes me of spring, sun and warm is welcome.
In December I was getting ready for a show and one idea involved Tensa beads. I found a video on the internet about beaded beads and I wanted to try. I made three different colors and than I added Tensa beads.

Materials: different colors of 6 mm beads, different colors of 11/0 seed beads, Tensa beads, fireline, ear hooks and pins.

I like white ones the best. They are just so gorgeous and remind me of spring 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga