Ühel neiul pole kunagi liiga palju käekotte/There’s always room for one more handbag in a girls closet

“Bead and Button” on inglise keelne helmeajakiri. Seal jagatakse näpunäiteid, kuidas meisterdada erinevaid ehteid. Peamiselt on esindatud seemnehelmestest ja niidi ning nõelaga kokku “õmmeldud” teosed. Mul on mõned ajakirjad kodus, kuid siiamaani nagu ei olnud isu midagi sealt teha. Ükspäev neid lapates avastasin laheda kaelakee projekti. Kaelakee ripats oli tehtud 11/0 delica seemnehelmestest ja nägi välja nagu pisikene käekott.

Panen paari pilti ülesse, siis on aru ka saada, millest ma räägin:

P1180622

 

P1180634

 

Väga vahva pisikene käekott 🙂 Neid saab meisterdada erinevates toonides ja kui väga meeldib nökerdada, saab isegi väikse mustri käekotile aretada. See käekott on tehtud 11/0 kuldsetest delica seemnehelmestest.

I browsed through my “BeadandButton” magazines the other day and saw this awesome necklace. It was made with 11/0 delica seed beads and the pendant looked like a little handbag. I just fell in love with it and made one just like it. I used 11/0 golden delica seed beads and golden chain so one could put it  around one’s neck! You can make it in all sorts of colors and may-be a pattern could fit somewhere. It’s up to you 🙂

I’m just so happy because it came out great and it’s sooooooooo cute! 🙂

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga