Jätkame sealt, kus pooleli jäi

Woop-woop, uus postitus üle kuue aasta! Kas tõesti on nii palju aega mööda läinud? See aeg tundub nagu lühem, aga aastaarvud ei valeta. Ma olen jõudumööda käsitööd ikka teinud ja ehteid meisterdanud, aga piltide tegemise ning postitamiseni pole lihtsalt jõudnud. Ise ka ei tea miks.

Tere tulemast neile, kes siia lehele esimest (või mitmendat) korda satuvad! Mina olen Helmeneid ja mulle on väiksest peale meeldinud mängida ehetega. Alustasin vanaema kingitud kaelakeega, mille juppideks võtsin ja osadest omale meelepäraseid ehteid meisterdasin. Täiskasvanuna avastasin YouTube’st ehete valmistamise videod ja niimoodi Helmeneid alguse saigi. Aastate jooksul õppisin erinevaid stiile ja helmeste põimimise tehnikaid. Mõnikord ei pruugi esimese korraga kõik õnnestuda, siis tuleb uuesti proovida. Iga eseme valmimise protsess on minu jaoks väga põnev. Näha kuidas väikestest pärlitest ja helmestest saab kokku panna täiesti uue ilusa ehte, mille ma oma kätega olen teinud, on midagi müstilist.

Varsti on käes esimene advent ja alguse saab jõuluootuse aeg. Jagan oma kraamist pilti ka teiega, kui midagi kõnetab, siis anna kommentaarina märku mulle! 🙂 Esimesena lisan pildid kõrvarõngastest.

Nii et alustame siis. Esimesena lähevad üles pildid kõrvarõngastest.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga