Midagi uut ja midagi vana

Mulle väga meeldib kaelakeesid meisterdada, kuigi ma ise olen rohkem kõrvarõngaste kandja. Nende tegemine võib mõnikord olla küll töö (ja närvide kulumise seisu kohalt) mahukas, aga tulemus on seda aega ning “halle juuksekarvu” väärt. Mõned näidised mu projektides, mis ajavad juuksurisse värvima 😀

Ükspäev kappides tuulates (kolisime umbes aasta tagasi oma majja ja ikka on ju asju ringi tõsta) avastasin pildid, mis mitu aastat tagasi tegin. See oli selline katse-eksitus meetod, et kas tuleb välja või ei. Kuna ma isiklikult suur perekonna piltide raamidesse ja fotoalbumitesse panija ei ole, siis mõtlesin alternatiivina teha dekoratiivseid pilte.

Kõigepealt tegin liblikaid ja kiile, siis kasse ning südameid. Ühe katsikuteemalise pildi tegin kõige lõpuks ja siis sai tegemise tuhin otsa mõneks ajaks.

Olen mõelnud, et mõne suure pildi võiks ka teha, aga pole veel head ideed ja eks ajast tuleb ka puudu. Need pildid aga ootavad kodusid, mida kaunistada! 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga