Macrame

Kuigi minu esimene ja igavene armastus on seemnehelmed, on aeg-ajalt hea ka midagi muud nokitseda. Nii puhkan närvi ja hoian meeled virged. Youtube on ikka üks väga tänuväärne koht, kus käsitöö meistril ei hakka kunagi igav. Sealt leiab lademetest õpetusi macrame ja shamballa tehnikate ning käevõrude kohta. Shamballa käevõrud olid vahepeal ka Eestis väga popid ja ma kaalusin, et peaks ka nikerdama hakkama, aga asi jäi soiku. Siis leidsin õpetuse macrame tehnika kohta ja vaatasin ilusaid käevõrusid ning mõtlesin, et proovin. Ühest poest ostsin shamballa käevõrude tegemiseks paela ja teisest poest kauneid ühendusdetaile ning asusin tegutsema.

Nagu minu puhul ikka, siis kui asi mulle meeldib ja huvi pakub, ega ma siis ühe käevõruga piirdunud. Ma tegin ikka mitu tükki, et jaguks ja erinevaid värve, et riietega sobiks 🙂

P1190694

P1190702

 

P1190709

 

P1190714

Mulle tundub, et need käevõrud on mu uued kevadised lemmikud. Ilusad, kaunites värvitoonides ja neid saab kombineerida teiste käevõrudega.

Seed beads are my one true love but sometimes it’s nice to try something new and different. It keeps me sharp and helps to rest. Youtube is my neverending source of inspiration and I found a video tutorial about macrame knotting. Shamballa bracelets were very popural in Estonia awhile back and than I wanted to make them but somehow it didn’t happen. Now I got really interested about macrame knotting and bought the supplies.

When I’m very interested about something than I usually don’t stop with one item. I usually make a lot. So I made a bunch to go with every outfit and with every mood 🙂

I think these bracelets are my new favorites of this spring. They are really colorful, beautiful and they mix nicely with other types of bracelets.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga