Paabulinnu hooaeg/Peacock Season

Olen Facebookis ühe Ameerika e-helmepoe poolt loodud grupi liige, Aunties Beads  Bead Chat on selle nimi. Mõni aeg tagasi pani üks andekas taani neiu sinna ülesse pildid enda tehtud paabulinnu kõrvarõngastest. Need nägid metsikult ägedad välja, 11/0 ümaratest seemnehelmestest tehtud.  Googeldasin ja nendest kõrvakatest olid netis päris mitme versiooni pildid üleval. Mina mõtlesin, et oi, küll neid on raske teha ja lõin käega.

Üle-eelmine nädal aga hakkasin paabulindude peale uuesti mõtlema ja kuna mul materjal oli ka kodus olemas, otsustasin proovida. Heh, polnud üldse raske. Nati piltide uurimist, ühest videost paari nipi õppimist ja voila, kõrvakad saidki valmis!!! 🙂

Materjalid: 11/0 delica seemnehelmed sinise, kuldse ja lillakate toonidega, 3 mm lillakad rombid, 4 mm akvamariin värvi rombid, kõrvarõnga konksud ja niidiks Fireline.

Ägedad, pikad ja mõnusalt rippuvad. Need kõrvakad hakkavad kõvasti pilke püüdma 🙂

DSC_0030

 

DSC_0034

 

I’m a member of a group in Facebook called Aunties Beads Bead Chat. Some time ago a very talented danish girl posted pictures there showing peacock earrings that she made. She made her earrings using 11/0 round seed beads. I than did a little research online and found different versions of those earrings. I thought that those would be difficult to make and dropped it.

The week before last week I decided to give it a go and since I had all of the materials needed in the house it wasn’t hard to start. I must say that making those earrings was much easier than I thought. I studied some pictures, watched a video and voila, my earrings were done!!! 🙂

Materials: 11/0 delica seed beads in opaque light blue, golden and purple iris colors; 3 mm purle iris bicones; 4 mm aquamarine bicones; Fireline and ear hooks.

They are just so cool, long and swingy! These earrings are a real eye-catcher!!! 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga