Needid on moes/Studs are in

Viimasest välismaalt tellitud pakist on enamus kraami veel kasutamata. Hakkasin ükspäev helmeid sorteerima ja näppu sattusid tila helmed. Nati mõtlemist, materjali kogumist ja töö võis alata. Heledad ja neoonvärvid on see kevad/suvi moes ning mul just olid olemas läikivad beežid tilad. Lisasin sinna plastmassist needid, mis samuti on praegu moes nii ehetes kui riietuses, käekottidel, mantlitel jne. Tulemuseks beeži ja hõbedase värvigammaga käevõru.

Materjalid: tila helmed; plastmassist needid; Fireline niit; 3,2 mm metallhelmed; 11/0 hõbedased seemnehelmed ja 3-aasaline kinnis.

P1180486

 

P1180541

 

P1180553

Ma tean, et ma ütlen pea iga oma ehte kohta nii, aga see käevõru on mu absoluutne lemmik 😀 😀 😀 Käe peal näeb asi megaäge välja ja silma jääb inimestele juba kaugelt!!! Ma olen täiesti vaimustuses 🙂

I still have a big stash of beads I haven’t used from my last order from abroad. I looked at them the other day and came across some tila beads. So I gathered some more material and my ideas and started working. I used shiny beige tila beads and silver colored plastic studs to spice up the bracelet. Bright colors are in right now so I used beige and studs are also very in on everything so I used them to.

Materials: beige tila bead; silver plastic studs; 11/0 silver seed bead; Fireline;  3,2 mm metallic beads and a two-holed slide clasp.

I know I say it about almost all my pieces but this bracelet is my absolute favourite! 😀 😀 😀 It’s just so cool on your hand and everybody notices it right away! I’m just blown away!!!!

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga