Kristallsavi/Crystal Clay

Kristallsavi on üks huvitav materjal. Beadaholique ja mõned teised kasutajad on laadinud YouTube’i üles väga vahvaid videosid, kus on samm-sammult näha, mida ägedat saab savist teha. Neid on palju erinevaid värve ja kasutusvõimalused on lõputud!! Mina tellisin Beadaholique’st valget ja roosat värvi savi. Sinna juurde Mica pulbrit kuldset ja valge pärli tooni. Pulbritega saab savi toonida ja värvida ning väga ägeda efekti anda ehtele.

Mõned näited:

Need kõrvakad on tehtud roosast savist hõbedaste kõrvarõngatoorikute peale. Kaunistuseks kasutasin Swarovski lameda põhjaga kristalle, mis saviga kaasas olid.

Need tegin kasutades valget savi. Kaunistuseks on mõned Swarovskid ja helmepoest ostetud lameda põhjaga kaunistuskivid. Valget savi toonisin valge pärli pulbriga ja tulemus siis selline.

Siin kasutasin samuti valget savi ja valge pärli tooni mica pulbrit. Kaunistuseks Swarovski lamedapõhjalised kristallid ja panin metallist liblika ka kõrvarõnga otsa rippuma 🙂

Järgmiseks võtan plaani savist helmeid hakata tegema, mida saab riputada. Saab lõbus olema!

Crystal clay is a very fascinating material. I have watched videos on Youtube how to use crystal clay and what incredible things one can do with it. Some time ago I ordered white and pink colored crystal clay. Also I ordered Mica powder in gold and white pearl shades. I use the powder to color the clay.

Some examples of my work can be seen from the pictures. I used white and pink crystal clay and mica powder in white pearl shade to color white clay. Also I used Swarovski flatbacks that came with the clay.

Variations are endless and you can really let your ideas flow. My next project will be making beads out of crystal clay so it should be fun!! 🙂

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga