Jälle tellisin USA-st kraami/Yet another shipment from USA

Ei saa ma läbi välismaata. Pole midagi teha, et välismaal lihtsalt on sellist kraami, mida Eestis saada pole. Seekord valisin natukene eksklusiivsemat materjali, mis ka maksis rohkem, aga tulevased ehted tulevad sellevõrra säravamad ja hinnalisemad 🙂 Kaup tellitud BeadedImages.com kodulehelt.

Ülemises reas on 11/0 delica seemnehelmed. Vasakult alates on sterlinghõbedast helmed, teises pakis on galvaniseeritud šampanja värvi helmed, kolmandas on galvaniseeritud kollase kullaga helmed ja viimases pakis on galvaniseeritud hõbedaga helmed. Alumises reas on 15/0 delica seemnehelmed. Vasakult alates on läbipaistvad punased helmed, teises pakis on sinakad/lillakad/rohekad helmed, kolmandas pakis on 24 karaadise kullaga helmed ja kõige vähem on alles jäänud hematiidi värvi helmeid.

Siin pildil on ülemises reas Tila helmed. Vasakult alates matid türkiisi värvi AB kattega, teises pakis on kuldse läikega ametüsti karva helmed, kolmandas pakis on karamelli karva helmed ja neljandas pakis on roosakad AB kattega helmed. Alumises reas on 4 mm klaashelmed, mis on kaetud ehtsa pärli kihiga.

Tellimuse lehel oli taaskord üks tore pilt, mida teiega jagan 🙂 Ootan juba, millal saan nende ilusate helmestega mängima hakata 🙂

So I ordered yet again some beads from abroad. BeadedImages.com is the page I ordered from. This is package number two 🙂 This time I wanted something more exclusive and expensive, so futher projects shine more and are more valuable 😛

First pictures show delica seed beads. Top row is 11/0 delica beads. From left the colors are: sterling silver plated, galvanized champagne, galvanized yellow gold and galvanized silver. Bottom row is 15/0 delica beads. From left the colors are: transparent tangerine, blue iris, bright gold 24k and gunmetal.

Second picture shows Tila beads and 4 mm pearls. Tila colors from the left are: matte opaque turquoise blue AB, lt amethyst gold luster, lt caramel ceylon and opaque tea rose luster. In bottom row there are 4 mm cultura pearls.

I found a very nice picture from the sales receipt I want to share with you 🙂

I can’t wait to get creative again 🙂

 

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga