Veel kevadiseid kuulutajaid/Some more spring forerunners

Abikaasa just eile kiitis mind, et teen taaskord ümmargusi kõrvarõngaid, mis mul nii hästi välja tulevad. Teine tüüp on metall-toorikutel olevad kõrvakad, mis mul ka hästi välja tulevad.

Siin siis ühed kevadiselt kollased kuulutajad. Kasutasin metall-toorikuid, Wildfire niiti, 11/0 kollaseid delica seemnehelmeid, 11/0 valgeid seemnehelmeid ja 15/0 läbipaistvaid vikerläikelisi seemnehelmeid. Kõrvarõngakonksud on hõbedaprooviga ja hõbedast.


Siniste puhul kasutasin 11/0 siniseid delica seemnehelmeid, 11/0 valgeid seemnehelmeid, Nymo niiti, 15/0 hõbedasi seemnehelmeid ja 3 mm kivikesi.

Panin kaks erinevat pilti, sest valgus mängib rolli ja esimesel pildil paistavad kõrvarõngad heledamad kui nad tegelikult on. Teine pilt on realistlikum. Selliseid kõrvarõngaid mulle kohe meeldib meisterdada ja nad kukuvad kõik nii kihvtilt välja 🙂

My husband told me yesteday that it’s good that I’ve returned to making round earrings because I make them so well! So here are two examples.

For the yellow ones I used 11/0 delicas, 11/0 white seed beads, Wildfire, and 15/0 transparent seed beads. The ear hooks are made from silver.

For the blue ones I used 11/0 delicas, 11/0 white seed beads, Nymo, 15/0 silver seed beads and 3 mm bicones.

I loaded two pictures because the light affects objects on pictures and blue earrings are much more brighter on the first picture then they are on real life. The second picture gives a more real look of the earrings.
I just love making earrings like these and they all turn out superbly 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga