Spiraalne motiiv/Spiral rope

Spiraalne motiiv on ehete tegemiseks üks võte, mis annab ehtele tekstuuri ja omapärase välimuse. Aafrika heeliksit kasutasin ma oma abikaasa käevõru tegemisel. Nüüd proovisin katsetuseks spiraalset köit.

Kasutasin fireline’i, t-kinnist ja seemnehelmeid (suurust ei tea) tumehalli ja hõbedast värvi. Mulle just meeldib see, et spiraalse köie puhul moodustuvad nagu sektsioonid helmestest, aga nad on kõik omavahel ühenduses. Kasutada võib ka väiksemaid kive ja pärleid köie tegemise puhul. Mõnus vaheldus minu firmamärgiks kujunenud lapikute käevõrude kõrval 🙂 Spiraalse köie puhul saab helmestega palju mängida. Tahad silmapaistvamat ja suuremat võru, siis kasutad suuremaid helmeid ja kive. Kui peenemat, siis kasutad väiksemaid kive ja helmeid.

There are many various videos and instructions how to make spiral motives or spiral rope. I used african helix to make a bracelet for my husband. Then I found a different way how to make a spiral rope. I did a bracelet as a practice piece. I used silver and grey seed beads (I don’t know the sizes).

What I like about spiral rope is that beads line up and make sections of beads. To make spiral rope, it isn’t necessary to use only seed beads. You can use pearls what ever size, stones, round beads or bicones etc. More beads with different sizes makes the work more interesting 🙂

 

 

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga