Peaaegu Magatama helmed/Almost Magatama beads

Netist sain infot Magatama helmeste kohta, mis on uudse kujuga ja millega saab teha ilusaid ehteid. Eestis tean ühte poodi, kus neid müüakse. Nagu juba tavaks saanud, siis kolasin jälle Karnaluksi käsitöölaos ringi ja leidsin Magatama helmestele väga sarnased helmed. Piklikud, auk keskel ja omapärased. Ostsin mustad ja läbipaistvad hõbedatud auguga.

Plaan oli nendega teha RAW (right angle weave) käevõru, aga minu üllatuseks ei klappinud mustad ja läbipaistvad kokku, sest olid liiga erineva kujuga. Otsustasin teha käevõru kasutades ainult läbipaistvaid. Kasutasin helmetraati, läbipaistvaid helmed, 4 mm kristalle, hõbedast pärlipidurit ja hõbedast katet ning t-kinnist.

Ehe on väga ilus, sätendav ja pidulik. Meisterdasin selle võru enne jõule ja abikaasa ütles, et väga jõululik ehe. Tuletab meelde talve, jõulud ja lume. Minu meelest sobib see võru kaunistama pidulikku riietust, sest omapärase kujuga helmed annavad eripära ja ehe sätendab nii päevavalges kui õhtul tulede valgel 🙂

I read about new beads – Magatama beads. They have a unique shape. Then one day when I was shopping for beads I found something similar to Magatama beads. I bought black and transparent beads. I wanted to use them together to make a bracelet but to my suprise black ones were different. So I made a bracelet using only transparent ones. I used almost Magatama beads, 4 mm bicones, wire, crimp bead, a crimp bead cover and t-clasp.

I used right angle weave tehnique and the result is here. The bracelet shines and sparkles and is very pretty because of the transparent silver holed beads. It has a Christmas look and I think that this piece is for every day use or for winter wardrobe 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga