Ikka jõululainel/Still in the mood for Christmas

Jõuludeni ei olegi enam väga palju aega jäänud. Lund meil veel maas ei ole, aga külmemaks kisub küll ning see tuletab meelde, et viimane aeg on ennast pühade lainele sättida. Igas peres on omad traditsioonid, kuidas kodu kaunistatakse, mida süüa tehakse. Ostetakse üksteisele kingid valmis, pannakse pühadeaegsed plaanid paika jne.

Ka meie kodus on laua peal punane laualina, küünlad põlevad ja aknal on kaunistused 🙂 Päkapikke ma meisterdama siiski ei hakka ja väga suur kokkaja ka ei ole. Ma panen oma jõulumeeleolu ja jõulude ootuse enda tehtud ehetesse. Seekord siis valmisid jõululikud kõrvarõngad. Ühendasin tähemotiivi ümmarguse motiiviga ning kaunistasin helmestega.

Näevad ju natukene välja nagu lumememmed? 😀 Kasutasin musta, mis sobib iga riietusega. Hõbedane lisab jõululikku sära ning punane on ju jõulude kohustuslik värv. Kõrvarõngad tulid päris suured ja on suhteliselt rasked, aga kõrvas vägagi esinduslikud. Vaimusilmas jooksevad pildid, millise riietuse juurde see paar sobida võiks 🙂

Üks inimene ütles mu jõuluehete kohta, et tema jaos liiga tumedad. Eks inimesed ole erinevad, kellele meeldib värvi lisada oma ellu ja enda külge, teised jäävad konservatiivsemate värvide juurde. Ma ise kipun ka eelistama tumedamaid toone ja eks see mängib ehete tegemises natukene rolli. Samas panen käe südamele ja luban, et kui kevad kunagi aknast sisse hakkab piiluma, siis tulevad mu käe alt välja ka värvilisemad ehted 🙂

Christmas is just around the corner. It hasn’t snowed jet but weather is turning colder and that reminds us about upcoming holidays. Every family has it’s own traditions how to decorate the house, what dishes to cook and what presents to buy.

Red tablecloth, candels and decorations on the windows are a must in my home too 🙂 I’m not much of a cook so I focus my energy somewhere else and make jewelry. Silver adds Christmassy emotions and red color is an absolute must on Christmas time. The earrings came out big and somewhat heavy but they look very dashing. I can already imagine what outfit goes well with those earrings.

Somebody said to me that my Christmas jewelry is so dark colored. People are different, some like colors on them and around them, others stay with conservative colors. I prefer darker colors and that’s why I use mainly black, grey, dark red etc. I promise that when spring comes peeking through my window I start to make more colorful jewelry 🙂

Here you are: Christmas star earrings. I combined star motive with a simple round motive and embellished it with seed beads. They look like snowmen, don’t they? 😀 I used black because that color goes with all other colors.

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga