Hakkama sain! / I did it!

Ühe ehtepoega kirju vahetades anti mulle idee teha tähekese motiivi kasutades jõululik uhke kaelakee. Nuputasin ja mõtlesin, et kuidas neid tähekesi ühendada ning kui pikk teha, mida kasutada jne. Tükk aega võtsin hoogu, et tegema hakata.

Tänase seisuga sain kaelakee valmis ja praegu ma ei taha isegi mõelda selle tegemise peale. Aega ja nuputamist võttis see kaelakee tohutult, materjale samamoodi. Valutavatest näppudest ja lugematutest nõelaga sõrme torkamistest ma ei hakkaks rääkimagi.

Kasutasin Fireline halli värvi niiti, 8 mm ja 6 mm terashalle kive, 11/0 seemnehelmeid musta ja punast värvi, 11/0 delica kuldseid helmeid, kuldseid niidikaitsjaid, kuldset t-kinnist, supplemaxi ja liimi.

Tulemusega olen 200% rahul. Ma ei arvanud, et kee nii ruttu valmis saan (5 päeva) ja et tegelikult oli suhteliselt vähe probleeme selle tegemisega. Tulemus on vapustavalt ilus. Kee on kaelas tõeliselt kaunis, kivid sätendavad ja kuldsed helmed lisavad sära. Jõulupeole kauni kleidi juurde vaata et kohustuslik ehe 😛 Olen enda üle uhke!! 🙂 Tõeliselt kaunis ehe ja ma ei ütle seda seetõttu, et selle ise tegin 🙂

One jewelry store came out with the idea to make a necklace using star motive. I thought long and hard about it. What materials to use, how to make it etc.

Today I finished it and I’m sooooo tired i don’t even want to think about how I made it. I’m not gonna write about countless needle stings to the fingers or how sore my hands are 😀 The important thing is that I finally finished it and I’m proud of myself.

I used Fireline smoked color, 6 mm and 8 mm steelgrey stones, 11/0 black and red seed beads, 11/0 delica golden seed beads, golden wire guardians, golden t-claps, supplemax and glue.

I am 200% pleased with the result!!! I didn’t think that I would finish it so quickly (5 days) and the making went somewhat problem free. The finished piece is really gorgeous, stones shine and golden delica beads add extra sparkle. A very nice addition to someones party outfit! 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga