Pitsilised kõrvarõngad. Lacy earrings

Ilmunud on “Minu käsitööd” ajakirja eriväljaanne “Helmed ja ehted 2.osa” 🙂 Minul on see nüüd kodus olemas ja avastamist on küllaga. Ilusad ehted, mis kohe kutsuvad ennast proovile panema, et kas suudan neid teha 😛 Esimeseks katsetuseks said pitsilised kõrvarõngad, juhend lk 34. Ajakirjas olid kasutusel hallid ja mustad seemnehelmed. Mina proovisin mustade ja punaste seemnehelmestega. Punased seemnehelmed on suurus 11/0, mustade kohta selgelt ei oska öelda, sest need on ühest kaelakeest harutatud. Suured kivid on suurus 8 mm ja värvus terashall.
Must värv on üks mu lemmikuid ja seetõttu mulle mustad ehted väga meeldivad. Kasutasin musti helmeid kahte tooni, läikivaid ja matte, et tuua erinevaid värvivarjundeid kõrvarõngastesse. Punane sobib minu meelest mustaga ideaalselt ja üks ring sai ka sellega tehtud, et särtsu anda. Terashallid suured kivid annavad omakorda ehetele läiget ja suursugusust juurde 🙂

I bought a beading magazine and there were so many beautiful jewelry. I want to try to make them all but I started with lacy earrings. In the magazine the earrins were made with grey and black sead beads. I decided to make them with 11/0 sead beads, colors black and red. The middle rock is a 8 mm steal grey round bead.

Black color is my absolute favourite and I love, love love all jewelry made with black beads. I used two different kinds of black beads mate and shiny. Red fits beautifully with black and so I made a row with red beads just to give it zing.

Earrings are somewhat big and heavy but that’s okay. I made a second pair too but I didn’t post a picture of them. Second pair is made with 11/0 sead beads, colors yellow and red and yellow is the main color.

This entry was posted in niidi ja nõelaga. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga