Mässamine traadiga 4. Wire part 4

Ehtekomplekti kuuluvad kõrvarõngad, kaelakee ja käevõru. Kui kõrvarõngad ja kaelakee sain peenikese traadiga valmis, jäi üle käevõru teha. Õpetuse sain netist, aga kahjuks ei mäleta enam, kust. Tooriku osa tuleb tavaliselt heegeldada. Esimese rea heegeldasin õhksilmustega ja silmuseid tegin niipalju kui endal tahtmist oli. Silmuste arv oleneb käe suurusest ja sellest, kus ehet kandma hakatakse, kas randme peal või tihedalt käevarre ümber. Teise ja kolmanda rea heegeldasin nii nagu heegeldamisel ikka uusi ridu lisatakse. Ridade vahel tõmbasin silmuseid rohkem laiali, et nõel silmuste vahele mahuks ning et töö laiem tuleks. Kui toorik valmis, hakkaksin helmeid lisama. See on täiesti vaba valik, mis helmeid ja kuhu neid panna. Fantaasial võib lasta lennata, piire ei ole.
Mina lisasin keskele mustad erinevas suuruses helmed ja ääristasin väiksemate valgete seemnehelmestega. Lisasin ühendusrõnga ja karabiinhaagi. Katsetamisel piire pole ja neid võib teha just selliseid nagu hing ihaldab 🙂

I made lovely earrings and a special necklace using fine wire but to complete ensemble I had to make a bracelet too. I saw a a video on www.ehow.co.uk where a nice lady showed how to crochet a gothic bracelet. It didn’t seem so hard and I decided to try. I followed the instructions but I used my choice of beads.

The bracelet came out lovely and feminine and as usual you can totally make it your own. Use whatever beads you want, whatever wire or color. Make it wider or thiner thats all up to you 🙂 Use what clasp you want and have a go!

This entry was posted in traaditööd. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga