Mässamine traadiga. Wire

Ma arvan, et oma ehete tegemise katsetusi alustasin traadiga, nagu enamus algajaid. Eks esimesed tööd ole sellised, et võtad ehtenõelad, paned helmed otsa, väänad konksud ja kinnitad kõrvarõngakonksu külge ning valmis ta ongi. Ajaga aga tahaks midagi keerulisemat teha, et oma võimeid proovile panna. Üks võimalus on tavaline ümmargune kõrvarõngatoorik katta peene traadiga ja keskele kinnitada üks ilus aksessuaar.
Nende kõrvarõngaste puhul võtsin tavalise tooriku ja hakkasid peenikest traati ümber tooriku keerutama. Toorik on seest tühi, seega mõtlesin, et paneks sinna ka midagi ilusat. Lammutasin laiali Selveri laadapäevadelt ostetud kaelakee ja sain sealt plaadikesed, mille peale liimisin kameed ning äärtesse liimisin valged helmed. Selle kaunistatud plaadikese kinnitasin traadiga tooriku keskele ja sellised need kõrvarõngad tulidki. Jutt sai segane, aga loodetavasti saate aru 🙂
Tööd ja vaeva on traadiga põimimisega palju ning see nõuab aega. Minul hakkasid näpud valutama ja pidin aeg-ajalt ka puhkama. Aga eks see tegemine käibki nii, et mitu asja on korraga ees ja kui ühest puhkust vaja, siis võtad teise ette.

Wrapping with wire is hard and takes time and patience. However the outcome is wonderful and very pretty. I just took a simple round earring wire and covered it with fine wire. Along the way I wrapped a square plastic plate to the center of the round earring wire. I glued a cameo on to the plastic plate and some pearls too.

Wrapping is hard and my fingers hurt during the process but then I rested and did something else insteed. Eventually I finished them and here is the outcome 🙂

This entry was posted in traaditööd. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga