Nipet-näpet/Something on the side

Aeg-ajalt meeldib mulle nokitseda ka muude iluvidinate kallal kui ehted. Panen need siis postitusse kokku, siis on nad ühes kohas olemas.

Kõigepealt kassipildiga pross. Ostsin nelinurkse prossialuse ja mõtlesin, et mis ma sellega teen. Siis tulin ideele helmestest pilt sinna sisse meisterdada. Kuna kass on loomadest mulle kõige hingelähedasem, siis tegingi kassi pildi. Vildilaadse aluse peale tegin 11/0 seemnehelmeid kasutades kassi ja liimisin selle prossialusele.

Abikaasa ütles, et sellised sobiks mõnele lastevõistlusele auhindadeks 😀

Mõni aeg tagasi küsiti minu käest, et kas ma võtmehoidjate tegemise peale ei ole mõelnud. Küsija saatis mulle ühe kiili pildi, mis oli helmestest tehtud. Ma mõtlesin, et prooviks liblikat teha. Otsisin netist kuju ja mõtlesin mustri juurde. Oi, kuidas ma jamasin sellega. Tulemusega olen enam-vähem rahul, järgmine kord olen kindlasti osavam juba.

I wanted to make a brooch. I bought a metal brooch base and wondered what should I do. Since my favourite animal is cat then I decided to make a picture of a cat. I glued the picture to the brooch base. My husband said that those would be great for childrens competitions as prizes.

Some time ago someone asked me about beaded key-holders. She sent me a picture about beaded dragonfly. I love butterflies so I wanted to try to make it. I struggled all day with it. I’m pretty happy with the result, next time I will be much more smarter and it will go a lot easier 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga