Vaskne kuma/Brazen glow

Nägin Pärlipesa poes 3 mm vaskseid metallhelmeid ja mõtlesin, et nendega võiks midagi ägedat teha. Mulle õudselt meeldivad igasugused metallhelmed. Katsetasin ja katsetasin, aga mitte kuidagi ei tahtnud tulemus tulla selline nagu mina tahtsin.

Lõpuks proovisin right angle weave tehnikat ja metallhelmeste vahele pikkisin 11/0 hematiit värvi seemnehelmeid. Tulemuseks omanäoline ehe, mis on huvitava tekstuuriga. Right angle weave tehnikat kasutades tegin alguses valmis ruudukesed ja siis kaunistasin need diagonaalselt seemnehelmes, 3 mm metallhelmes, seemnehelmes. Kaunistamise osa tekitaski huvitava ebatasase pinna ehtele ja andis vunki.

Materjalid: 11/0 hematiidi värvi seemnehelmed, 3 mm vaskset värvi metallhelmed, kinnituseks nööp ja niidiks tumehall Fireline.



I found 3 mm brass colored metal beads in the bead shop and purchased 2 bags. I like metal beads and I thought that they would look lovely on a piece of jewelry. I tried and tried to make something out of them but it just wouldn’t work. Finally I tried right angle weave tehnique and it worked!!!

Materials: 11/0 hematite colored seed beads, 3 mm brass colored metal beads, button and smokey Fireline.

I love how the bracelet turned out. It’s interesting and has an uneven surface which makes the piece stand out 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga