Lillelised kõrvarõngad/Flower earrings

Vahelduseks panen ühe postituse kõrvarõngaste kohta. Youtube’s on Offthebeadedpath omanik ülesse pannud video, kuidas teha kõrvarõngaid kolmnurkse õmblusega. Ma ei oska seda paremini kirjeldada, inglise keeles on selle nimi triangle weave.

Minu kaameraga on väga raske pildistada rippuvaid asju, mis paigal ei taha seista 😀 Kõrvarõngaste tegemiseks kasutasin fireline’i, 15/0 hõbedasi seemnehelmeid, 4 mm punaseid rombe ja hõbedase prooviga kõrvarõngakonksu.

Neid ei ole ülde raske teha kui võte selgeks saab 🙂 Tulemuseks ilusad rippuvad naiselikud lillelise või tähekese motiiviga kõrvarõngad. Mina tegin need ühendades 2 motiivi omavahel. Suuremaid rombe kasutades saab teha ka ühe lille ja tulemuseks on ümara vormiga ilusad säravad kõrvarõngad.

Owner of offthebeadedpath uploaded a video on Youtube about triangle weave earrings. On the video she used 6 mm bicones and I did one pair with beads that size. Then I decided to make earrings using smaller beads. Red earrings on the picture are made with 4 mm red bicones, 15/0 silver seed beads and fireline. I found a way how to connect two flowers together so they would have a nice hanging look. Earrings came out lovely and they make me think about spring 🙂

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lillelised kõrvarõngad/Flower earrings

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga