Sik-sak/Zig-zag

Vana ütelus tõdeb, et lihtsuses peitub võlu. Minu arvates on see tõsi. Lihtsad asjad löövad oma lihtsuse ja selgusega, samas asi töötab ja see on geniaalne.

T-ga uut ehte kavandit mõeldes ja Skype’i vahendusel ajurünnakuid tehes koorus lõpuks välja idee teha tavaline sik-sak muster. Hele taust ja tume sik-sak. Olin ammu tahtnud proovida kvaliteetseid Toho seemnehelmeid ja see projekt oli ideaalne selle jaoks. Tellisin Vilmsi tänava käsitööpoest 11/0 Toho seemnehelmeid, värvideks hematiit ja lumehelves.

Helmed on tõesti kvaliteetsed võrreldes mõndade teiste kohtade helmestega. Töö läks kohe lauldes. Niidiks valge Nymo ja kinnituseks 3-realine hõbedane kinnis.

Mustri vorpisin ise valmis katsetades nii kahe tumeda helmereaga kui ka kolmega. Kolmega tundus parem, sest siis on sik-saki ikka näha ka.

Selline lihtsa mustriga ilus ehe, sätendavad helmed lisavad võlu. Oma lihtsuses vägagi efektne 🙂

Sometimes simple things work the best. They are simple, pure and brilliant. Discussing a new project with T didn’t go well at first because of pattern problems. We were throwing each other with ideas via Skype and finally she said that she wants a simple zig-zag pattern. Light background and dark zig-zag.

I wanted to try out Toho beads and they were a wonderful choice for the project. So I bought 11/0 Toho seed beads, colors hematite and snowflake. They are top-quality beads and my work went smoothly 🙂 For thread I used white Nymo and a three row silver clasp to end the bracelet.

So here is a zig-zag bracelet. Simple and shiny but somehow very striking in it’s simplicity 🙂

 

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga