Viimase aja ilusaim katsetus. Pretty little thing

Talvest alates olen Youtube’s istunud tundide viisi ja vaadanud erinevaid ehete tegemisega seotud videolõike. Üks minu lemmikuid on Aunties Beads nimeline Ameerika helmepood, kes on ülesse laadinud üle saja video. Õpetused on lihtsad ja samm-sammult näidatakse ette, kuidas ehet tegema peab. Minu viimase aja kirg on niidi ja nõelaga ehete tegemine. Ma ise kutsun seda naljatades “ehete õmblemiseks” 🙂

Mustade piklike helmestega ja hallide seemnehelmestega tehtud käevõru idee on ka Aunties Beads ühest videost saadud. Ma lihtsalt valisin omale meeldivad helmed välja ja asusin tegema. Mustad piklikud helmed on Abakhanist ostetud ja seemnehelmed on tellitud Helmehaldjast. Tulemuseks siis selline käevõru. 

Selle käevõru kinnituseks valisin t-kinnise, aga ühe eelmise samalaadse käevõru puhul (värvideks roosad seemnehelmed ja piklikud hallikad helmed) kasutasin nööpi. Jäin katsetusega nii rahule, et panin pildi koduka päisesse “reklaampildiks”.

Since winter I have been watching videos on Youtube about jewelry making. One of my favorite sites is Aunties Beads. Videos are so much fun to watch and when you follow teaching step by step then it’s easy to make jewelry.

Idea for this bracelet I got from Aunties Beads video where Karla showed how to make a square stitch bracelet. I chose to make mine with grey 11/0 sead beads and black bugle beads. I used a toggle clasp. I’m very happy with the result and I chose the bracelet for my blog’s header photo. The piece is really shiny and dramatic and since I love black color then it’s perfect for me 🙂

This entry was posted in niidi ja nõelaga. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga